Over

Op 12 en 13 oktober 2024 wordt de Onderzeebootloods in Rotterdam omgetoverd tot een Design walhalla.

CollectorsRdam is een unieke beurs gericht op exclusief vintage design. Het is ontstaan met de visie om designliefhebbers en verzamelaars uit heel Europa te verbinden. 
De beurs vindt jaarlijks plaats in Rotterdam. De Onderzeebootloods is een indrukwekkende historische locatie bij uitstek geschikt voor het tentoonstellen van hoogwaardige designstukken.

De belangrijkste thema's van de beurs zijn eigentijds design en klassiek modern meubilair. Uitgelicht zijn producten van gerenommeerde ontwerpers en merken zoals Eames, Herman Miller, de Franse Togo-lijn van Ligne Roset, Giovanni Offredi voor Saporiti en het Nederlandse label Pastoe.

De beurs is diep geworteld in de stad Rotterdam, bekend om haar architectuur en cultureel erfgoed en design waardoor het een ideale locatie is.

Exposanten zijn dealers en galerieën uit heel Europa die hun samengestelde collecties vintage design verkopen. Van space age tot brutalist en alles daartussenin. De primaire doelgroep bestaat uit professionals uit deze vakgebieden, maar ook uit particuliere verzamelaars en designliefhebbers.