Routebeschrijving

AUTO: INCL GRATIS PARKEREN

Het RDM terrein is groot, bedrijven en scholen hebben dan ook verschillende adressen. Kies het juiste adres en parkeer je auto op 1 van de nabij gelegen parkeerplaatsen. Vanaf de A15 (Ring Zuid van Rotterdam) neem je afslag 18 Heijplaat. Er zijn laadpalen aanwezig (door druk gebruik helaas niet altijd beschikbaar).

WATERTAXI

De snelste manier om vanuit Rotterdam of Schiedam naar RDM te komen. Vanaf meer dan 50 steigerlocaties in Rotterdam en Schiedam. Reserveren via 010 - 403 03 03 of via de website of de App te downloaden via de Appstore.. Prijs: afhankelijk van de opstapplaats tussen €5,50 en €10,- p.p.

Voor de optimale bereikbaarheid van RDM/Heijplaat onderhoud de Watertaxi een watertaxi-spitsdienst vanuit de stad. Deze vaart op werkdagen tussen halte Hotel New York, halte Willemskade en halte RDM/Heijplaat. 

 

  OPENBAAR VERVOER

  Er zijn verschillende manieren om met het OV bij RDM te komen. We raden aan om de reis met Google maps en 9292 te plannen. De 2 belangrijkste opties zijn:

  Met de tram of de Metro naar Marconiplein en het laatste stukje over water met de veerdienst (ca. 20 min vanaf Marconiplein). Met de bus of metro naar Zuidplein of Slinge en dan het laatste stuk met bus 68 (ca. 20 min vanaf Zuidplein en 15 min vanaf Slinge)

   

  FIETS?

  Op de fiets? Fiets naar de Marconistraat/M4H, parkeer je fiets naast de opstaphalte. Neem je je fiets toch liever mee, dat kan ook. Pak dan de fietsveerdienst, deze ochtend- en avondspits vaart de boot op werkdagen, elk kwartier tussen 7:00 en 9:30 uur en tussen 16:00 en 18:30 uur.
  Dit jaar wordt een elektrische fietswatertaxi gebouwd die de huidige boot zal vervangen. Vanaf 2024 zal deze verbinding volledig emissievrij zijn.