Foodcourt

Laat je inspireren en shop bij alle mooie dealers en galeries. Heb je trek gekregen?  Geniet dan van diverse eet en drink gelegenheden die we speciaal voor jou hebben geselecteerd.

 • Gestart in 2012 om de festival-business een trap onder
  zijn kont te geven op het gebied van kwalitatief eten, in dit geval als
  pizza-nerds. In de pizza-business proberen ze in elke markt de nieuwe standaard neer te zetten als een katalysator
  voor het geheel.

  Link 
 • Man met bril koffie brandt en importeert al meer dan tien jaar koffie in het centrum van Rotterdam. Als er iets is waar ze om geven, is het de kwaliteit van het product, de
  duurzaamheid voor iedereen die erbij betrokken is, en de ervaring van onze klanten.

  link 
 • Prijswinnende hotdogs met gevaar op verslaving. Jan ontwikkelde niet
  alleen haar eigen worst, ook de bun en de saus zijn Chez Jan signatures. En daarmee zijn alle ingrediënten lokaal en traceerbaar.  Tevens winnaar van de prijs voor de Lekkerste Hotdog van Nederland in 2018 en de evenaring in 2019.

  Link 
 • Het verhaal van Bobby's Gin is een prachtige mix van erfgoed, cultuur en vakmanschap. Het begon allemaal met het originele Pinang Raci-recept van grootvader Bobby Alfons, een unieke infusie van zijn jenever met een speciale kruidenmelange. Deze familietraditie inspireerde zijn kleinzonen, Sebastiaan en David, om zijn nalatenschap te eren door een moderne geest te creëren die hun erfgoed met hedendaagse smaken verbindt.

  Hun reis bracht hen naar de historische stad Schiedam, beroemd om zijn distilleerderijen en diepgewortelde expertise in de productie van sterke drank. Hier werkten ze samen met een gerenommeerde Nederlandse distilleerderij, waarbij eeuwenoude distillatietechnieken werden gecombineerd met hun gekoesterde familierecept. De samenwerking resulteerde in twee onderscheidende dranken die een fusie van culturen belichamen: Bobby's Gin en Bobby's Jenever.

  link